31 december 2012

CXU Nytår 2012 (ØBRO), 6. + 7. runde


6. runde bød på sejre til alle 3 Evans spillere !
Jeg vandt forholdsvist hurtigt med hvid over Lars Skovle fra Frederiksberg. Thomine vandt over Mikkel Jørgensen Brønshøj. Per Skjoldager vandt med hvid over Morten Nielsen

I 7. runde skulle jeg så for 3. gang møde en mester-spiller. Jeg fik med sort Daniel Kokholm fra K41. Jeg blev nok kørt lidt over og kunne allerede kl. 21.00 vende snuden hjem til det jyske igen. Dermed fik jeg lidt under forventet. Thomine og Per skulle begge vinde for at få plus på rating kontoen. Det lykkedes dog ikke for nogen af dem, de fik begge kun remis. Sammenlagt scorede vi så alle lidt under forventet.

Slutresultatet kan ses her:  Slutresultat


GODT NYTÅR !


Per Madsen

30 december 2012

CXU Nytår 2012 (ØBRO), 4. + 5. runde


Så kom jeg endelig på tavlen !!!
Mødte i 4. runde Ellen Fredericia med hvid. Det gik dog også planmæssigt i langt største delen af partiet. Jeg får meget initiativ og har god kontrol med det hele. Ellen spiller meget defensivt og er sikkert meget tilfreds med at kunne få en remis. Jeg får et godt angreb på kongefløjen men holder nok lidt igen og får ikke fuldført angrebet. Stillingen udlignes stille og roligt, og i tidsnød enedes vi om remis. Ellen spillede rigtig rigtig godt sidst i partiet.
I 5. runde skulle jeg møde Michael Nielsen AS04 med sort. Michael satser voldsomt på kongefløjen, det hænger dog ikke sammen og han mister en bonde, og kort efter giver han op.

Thomine måtte som forventet ned mod Sandi Stojanovski fra K41, rating 2217. 5. runde bød på Daniel Kokholm. Thomine var svag favorit men kunne i et hektisk slutspil kun holde remis.

Per Skjoldager vandt som forventet over Morten Nielsen. Aftenens runde tabte Per dog med sort til Thomas Pedersen. Det lykkedes Thomas med 20 sek. tilbage at forvandle en bonde til dronning og vinde.

6.og anden sidste runde byder på Morten Nielsen til Per Skjoldager (hvid), Thomine med hvid får Mikkel Jørgensen fra Brønshøj. Jeg selv, osse med hvid, skal møde Lars Skovle fra Frederiksberg.

Der er runde kl. 13 og sidste runde kl. 19. i aften

Live-parter kan følges her: Live

Resultater kan ses her: Resultater

Per Madsen

29 december 2012

CXU Nytår 2012 (ØBRO), 3. runde


3. runde gik vist som forventet for os alle 3 Evans spillere. Jeg fik jo for 2. gang en mester spiller at skulle sloges med. Jeg mødte med sort Michael Olsen fra AS04. Det blev et langt og spændende parti, hvor jeg for meget aktiv spil ofrer en springer for 2 bønder. Ofringen giver mig 3 stærke bønder i centrum, som sikkert efter korrekt spil kan give gevinst - det var i hvert fald min modstanders mening. Jeg mister dog sidst i partiet en kvalitet, og må se mig slået til sidst med 1 min. på uret mod hvids 5 min.
Per Skjoldager tabte også sit parti til Per Andreasen, som ligger nr. 5 på styrkelisten. Thomine vandt som forventet over en noget lavere ratet spiller

I 4. runde får jeg selv, PÅ PAPIRET, en overkommelig modstander, idet jeg skal møde Ellen Fredericia fra K41.
Det samme gælder Per Skjoldager, der med hvid møder Morten Nielsen, Odysseus. En noget større udfordring får Thomine der skal op mod Sandi Stojanovski fra K41, rating 2217

Resultater kan ses her: Resultater

Live partier bør kunne følges på dette link, dog ikke klar pt.:  Live

4. runde starter kl. 13.00, 5 runde spilles kl. 19 i aften. 

Per Madsen

28 december 2012

CXU Nytår 2012 (ØBRO), 1. + 2. runde


Så er vi i gang i Nytårsturneringen på Østerbro !

Vi er 3 spillere fra Evans: Per Skjoldager, Thomine og undertegnede.
Der spilles i en stor gruppe, og dvs. at i første runde spiller nr 1 i øverste halvdel møder spiller nr 1 i  nederste halvdel og så fremdeles.

I første runde fik Per Skjoldager en overkommerlig modstander i Michael B Nielsen (rating 1434) fra AS04. Per spillede på brættet ved siden af mig og hvad jeg lige kunne skimte ud af øjenkrogen, når jeg ikke lige selv sad og svedte over mit eget parti, så så det meget let ud for Per og han vandt efter eget udsagn meget let og inden det 20. træk var trukket. Thomine vandt også som forventet sin 1. runde mod Christoffer Højrup (rating 1403) fra Grindsted. Jeg selv havde en lidt større udfordring i det jeg var placeret i nederste halvdel og skulle op mod en noget højere ratet spiller. Jeg fik Peter Grau fra Læseforeningen, rating 2031. Synes selv jeg spillede et godt parti. Havde rigeligt med tid undervejs og var ganske godt tilfreds med partiet indtil en lille unøjagtighed tippede partiet til Peters fordel. Og nå det sker så er der ikke meget at gøre mod spillere på dette niveau.  Øv !

2. runde trak Per Skjoldager stortalentet Mads Hansen fra Frem med en rating på 2328. Per fortsætter åbenbart sit gode spil fra Efterårsturneingen og fik et halvt. Thomine måtte ned mod Peter Olsen fra Seksløberen, rating 2121. Jeg selv fik endnu en højere ratet spiller, idet jeg skulle møde Uffe Balslev fra Sjælsø. Med hvid fik jeg rigtig godt spil og +30 minuter på uret forholdvis hurtigt i partiet. Han får en dobbeltbonde og alt ser lovende ud. Sidst i partiet undervurderer jeg dog en af hans fremskudte bønder og jeg må ofrer tårn for bonden, og så er det jo naturligvis slut mod disse gode spillere.

I 3. runde kan Per Skoldager følges live mod FM Per Andreasen fra Nørresundby. Thomine skal møde Leif Egholm, Holbæk. Jeg selv får endnu en gang min sag for, da jeg får 1900-manden Michael Olsen fra AS04.


Der er live partier her med start kl. 19.00:   http://oebroskak.dk/?p=4928

Resultater mm. kan findes her:  http://www.ksu.dk/kalender/dotnet/tabel.aspx?id=1108

Satser på en kort runde rapport fra 3. runde i morgen

Per Madsen


25 december 2012

Klubturneringen 2013


Klubturneringen 2013 er klar


Program kan ses her:
Program


Grupperne kan ses her:
Grupperne



Per Madsen