26 oktober 2015

Stort resultat i Nørresundby


Søndag den 25 Oktober drog vi nordover i to biler for at spille sæsonens første udekamp. Vi skulle møde Nørresundby som jo er et stærkt hold med mange gode spillere.
Evans I stillede med 3 debutanter: Johnni Veng, Leif Søgaard Kristensen og Mathias Kejlstrup Simonsen. Vi er dermed klart stærkere end sidste år, og vores ambition er at spille med der hvor det er sjovt, nemlig om oprykningen. Jeg havde derfor som oplæg til kampen sagt at vi alle spillede på gevinst.

Det gik dog ikke lang til før end Pouelsten havde taget remis mod Bent Sørensen. Det var ok. Bent er en af nordjydernes trumfkort. Umiddelbart efter havde også Johnni Veng taget remis mod Per Andreasen. Men det værste er dog at jeg selv modtog et remistilbud fra min modstander. Min eneste undskyldning er at det VAR remis.

Derefter gik det ret hurtigt vores vej. Farzam vandt efter at have stået fint hele vejen. Tihomir var pludselig færdig uden jeg havde set noget. Det havde hans modstander åbenbart heller ikke, så vi fik også en god gevinst her. Mathias havde en officer for to bønder, og forsvarede sig mod sin modstanders ganske farlige angreb. Mathias havde held og dygtighed til at afvikle til et klart vundet slutspil med en smart taktisk manøvre. Tilbage sad Lars med et klart vundet slutspil som det tog et par timer at køre hjem. Det lykkedes efter omhyggeligt spil. Jeg troede egentlig også at Leifs tårnslutspil var let vundet, men pludselig blev det til et dronningeslutspil som det tog næsten 100 træk at vinde.

Det gjorde dog ikke noget. 6½-1½ til Evans var en del mere end jeg havde turdet håbe på fra starten. Vi var vel ca. 2 point over vores forventede score så det er godt. Godt kæmpet af alle mand.

Det lover godt for fortsættelsen så nu håber jeg på en lige så god indsats hjemme mod Herning.

Per Skjoldager

13 oktober 2015

Grand Prix-undervisning


Teoriundervisning torsdag d. 15. oktober 2015:

Efter en pause med Grand Prix-undervisning starter denne op igen på torsdag, hvor Pouelsten Grabow vil fortælle om turneringen i Heviz i Ungarn og vise et parti herfra.

Undervisningen starter kl. 19.00, og fra kl. 19.45 spilles 4. runde af Grand Prix-turneringen (lynskak).

Preben Sørensen

09 oktober 2015

Efterårsturneringen 2015


Resultater er nu opdateret

Mvh Per

04 oktober 2015

Ikke muligt at opdatere resultater pt., ny status


Problemet er løst, resultater mm. er nu opdateret i DSU's turneringssystem

Per Madsen

Ikke muligt at opdatere resultater pt., ny status


Problemet er stadig ikke løst, så resultater og nye modstandere kan ses her


Husk 5. runde er nu på torsdag d. 8. oktober !

Per Madsen

02 oktober 2015

Ikke muligt at opdatere resultater pt.

Grundet tekniske problemer er det ikke muligt at opdatere resultater

Per Madsen