09 april 2010

Kære Skakven!

Vejle 10. Marts 2010


Kære Skakven!

I 2009 har Skakkens Venner, Vejle i lighed med tidligere år ydet en fortjent støtte til unge Vejle-skakspilleres deltagelse i forskellige turneringer.
Som vi tidligere har fremhævet er støtten til de unge spillere også en støtte til skakspillets fortsatte overlevelse, idet skakklubberne jo netop har eller får flere af disse unge som medlemmer.
Den unge ”stamme” i Skakklubben Evans er således bygget op omkring Kirkebakkens skoleskak ved Erik Pontoppidan og deres medlemskab af klubben kunne netop være betinget af en tidligere opmuntrende støtte i form af tilskud til rejse, turnering eller måske skaklejr. Aktiviteter, der samtidig er sunde oplevelser, som den unge bringer med sig i en til tider fortravlet hverdag.
I 2009 har Skakkens Venner,Vejle ikke haft så mange ansøgninger om støtte, som vi gerne havde set, men i løbet af foråret vil der komme ansøgning om turneringsstøtte fra Erik Pontoppidan, har vi fået lovning på! Følgende aktiviteter har vi ydet støtte til i 2009:

Turneringsstøtte til 2 juniorer : i alt 600 kr.
Foreningen har pt. 53 medlemmer, Der er således tale om en lille fremgang, og da en forældrekreds fortsat er involveret i skoleskakken, og der endvidere er kommet flere nye unge medlemmer til Evans Skakklub, så håber vi på at få en yderligere tilgang til vores forening.

Skakkens Venner Vejle har pr. 31.12 2009 en formue på 15.454 kr.

Årskontingentet er stadig 100 kr.

Hvert beløb er en støtte til foreningens fortsatte støttevirksomhed , og vi takker endnu engang alle for den velvillige opbakning i 2009.


Mange venlige hilsner

Niels Haagen Nielsen

Kasserer