23 august 2010

Bymatch Horsens - Vejle

Sidste års nederlag i Horsens revancheret.

Efter det forsmædelige 1-5-nederlag i sidste års match i Horsens blev der taget grundig revanche med en tilsvarende sejr i gårsdagens kamp på de store brikker i Søndergade.

Arrangementet var en fin propaganda for skakken i almindelighed og Horsens Skakforening i særdeleshed. Der blev talt med og delt flotte foldere ud til interesserede, så mon ikke der er basis for nye medlemmer i Horsens i den kommende tid.

Samtidig med gågadematchen gennemførte man Danmarks længste catwalk i Søndergade med høj musik og med modeller formelig vimsende foran spillerne, hvilket måske kan retfærdiggøre et par grove koncentrationssvigt. Et par af partierne blev i hvert fald ret korte, men vejlenserne havde tilsyneladende mest is i maven.

Modeller på catwalk - og senere modeller som levende brikker giver vel god mening, så gad vide, hvad Tim & Co. fremover inviterer til på Strøget i Horsens?

Efter godt 2 timers spil stod følgende resultater fast:


1. Kurt Schlott - Niels Bindzus 0-1

2. Peter Berg - Henrik Svane 0-1

3. Anders Munch - Lars D. Sørensen 0-1

4. Eigil Straarup - Torben P. Pedersen 1-0

5. Erik Pedersen - Christian Iversen 0-1

6. Tim Bjerre - Carl H. Mortensen 0-1


Altså en samlet sejr på 5-1 til Vejle-holdet.

Næste års match spilles lørdag den 6. august på Rådhustorvet i Vejle, og mon ikke der er returopgør i Horsens 14 dage senere?!






Tak til Tim for billederne

Mvh.

Preben.