27 december 2018

Kære Evans-medlemmer

Jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Vi har i år mistet nogle meget store skakpersonligheder, som udgjorde en vigtig del af klubbens sjæl, og måske relateret dertil blev det også året, hvor klubbens meget traditionsrige julefrokost måtte aflyses pga. for få tilmeldinger. Deltagerantallet i vores interne turneringer faldt fortsat, og det kniber med at besætte organisatoriske poster i klubben.

Men det blev også et år, hvor vi i Evans fik uddannet nye turneringsledere. Et par af vores unge medlemmer vil fuldføre deres turneringslederuddannelse i årets klubturnering, som starter lige om lidt (Husk tilmeldingsfristen 28. december).

Og det blev året, hvor vores førstehold fik en forrygende start i skakligaen og kan fejre nytår med en placering pænt over nedrykningstregen. Et virkelig flot resultat!

Og vi fik igen en række Danmarksmestre i forskellige discipliner, og vores lille kæmpetalent er gået hen og blevet Danmarks yngste mesterspiller. Han sætter i øvrigt titlen på spil med det samme i klubturneringen! (Husk at tilmelde jer)

Så der er masser at glæde sig over på klubbens vegne her ved årets udløb!

I 2019 fylder klubben 85 år. Det fejrer vi med morgenbuffet lørdag den 19. Januar kl. 8:30 inden klubben er vært for 6. runde af SydGrandPrix. http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25445
Jeg håber at se mange af jer den dag. Hvis man kun ønsker at deltage i buffeten, kan man tilmelde sig til formand@skakklubbenevans.dk. Buffeten er gratis.

Rigtig godt nytår og på gensyn den 3. januar til første runde i klubturneringen.

Thomine Stolberg-Rohr