29 marts 2013

DM 2013 - runderapport

Så er alle tilmeldte Evans spillere kommet i gang ved DM!

Status:

Arunn deltog i Kort Påske 1 Gruppe 2 som blev afviklet fra 23. til 25. marts. Som den højest ratede i gruppen levede han ikke helt op forventningerne med 2 point. Det første parti var dog rigtig flot spillet, hvor han med de hvide brikker vandt over Martin Knudsen fra Roskilde.

Andre spillere fra klubben som allerede har spillet flere partier er Thomine og Thomas Tange.  Thomine er kommet i skrap selskab i Kandidat klassen. Som en af de lavest ratede er hun endnu ikke kommet på point tavlen i skrivende stund. I dag får hun måske en god chance i det hun skal møde lavest ratede Peter Svendsen fra Hillerød, der også har 3 nuller. Lidt bedre start på DM fik Thoms Tange , da han i første runde flot vandt over Claus Rossen(2128) fra Viborg. Thomas deltager i G7 Gruppe 1 og har nu også spillet 3 partier, dog indtil videre kun med det 1 point fra første runde.

Bjørn i Veteran klassen spillede første parti torsdag. Bjørn vandt som forventet mod Dennis Madsen fra Helsingør. Der bliver nok mere modstand i dag mod Niels Rendløv fra Damhus skakklub.

Så kommer vi til G5 grupperne, hvor Michael Olesen, Karsten K. Olsen, Erik Pontoppidan og undertegnede deltager. Her har første runde været med lidt blande resultater. Michael der er med i Gruppe 1 fik remis og efter hans eget udsagn var det vist ok. Karsten, Erik og jeg er kommet i samme gruppe. Vi spiller i Gruppe 2 med 12 spillere, så på et tidspunkt kommer nogen af os jo nok til at mødes indbyrdes. Karsten troede han skulle spille i gruppe 3, men med afbud længere oppe landede han også i gruppe 2. Det passede ham fint og lagde da også flot ud med en sejr i første runde over den højere ratede Michael Mæchel. Erik spillede remis mod Orla Mortensen. Som jeg kunne se det var det vist et meget lige part fra start til slut. Jeg selv fik æren af at møde den højest ratede i gruppen, nemlig Klaus Brandt. Synes da selv jeg spillede et fint part, men lavede dog en bøf i træk 22, hvor jeg spiller f4, som absolut ikke er godt og jeg må ofre en springer for 2 bønder. Jeg kæmper bravt videre, men må kapitulere i træk 62.  Øv !

Det er muligt at se alle partierne ved at klikke på spillernavn i turnerings tabellerne

Resultater og partier kan ses her:  klik her

Per Madsen