29 januar 2015

Stort resultat af Evans 1

Det har længe været klart at Evans I, ikke er stærke nok til at være med i topstriden i år. Tværtimod har det været en kamp for overlevelse siden første runde. Efter 3 nederlag på stribe lykkedes det endelig at komme over stregen efter runde fire. Planen før søndagensfemte runde var at komme så helskindet som muligt gennem kampen mod Frem, og så ellers klare os gennem bundstriden med et nemmere program end Aalborg og SK68.

Kampen mod Frem blev en behagelig overraskelse. Alle på holdet kæmpede godt, og i sidste ende blev det et rigtig fint resultat. De første resultater var at Lars Pedersen og Lars Sørensen tog en solid remis. Senere også Preben Sørensen. Måske stod han faktisk bedst i slutstillingen. Christian Iversen stod skidt på bræt otte og han måtte ned til sidst. Til gengæld vandt Henrik Svane en fin sejr over Stefan Wicker der forblødte i et kongeangreb. Jeg selv fulgte op med en god sejr over Per Stentebjerg der vandt hurtigskakturneringen i Vejle i sidste weekend.

Endelig blev der taget remis på bræt et og to, så vi endte altså med at slå favoritterne med 4½-3½. Set i forhold til stillingen efter sidste runde øgede vi forspringet til hhv. 3½ og 4 points til forfølgerne, så vi skal dumme os grundigt i næste runde hvis vi skal komme i problemer nu.

Per Skjoldager