10 februar 2014

80-års jubilæumsturnering - 4. og 5. runde

Efter en lang dag med skak lørdag stod det igen på dobbelt runde søndag. Vi var kommet til 4. og 5. runde i turneringen.

Thomas Klitgård Andersen fra Nordre vandt fjerde runde mod Johnni Veng og havde dermed stadig maximum point. I 5. runde måtte han dog afgive et ½ point til Niels Bindzus fra Skakklubben af 1968. Thomas fører dog stadig med et halvt, men skarpt forfulgt af 5 spillere med 4 point. En af de 5 er Evans' Frank Kristensen der må siges at spille rigtig godt, han ligger som nummer 18 på turneringens styrkeliste. Han har vundet over 3 højere ratede spillere samt en længere nede i feltet. Han ligger nu på en delt 2. plads

Horsens Skakforening har en rigtig god turnering hos os, Peter Berg har 3½ som nummer 23 i feltet, Erik Pedersen, som jeg desværre måtte se mig besejret af, har snuppet halve point mod stærke Tihomir og Jørgen Aaskov, begge Evans, og har nu 3 point. Vagn Skov fortsætter det stabile spil og fik i 4. og 5. runde halve mod stærkere spillere.

Andre spillere der er kommet rigtig godt i gang er Knud fra Evans, han har nu 3 points. Nederst i feltet er Torben Larsen fra Odense også kommet på tavlen med 2 points. Torben Simonsen fortsætter det gode spil og fik endnu et halvt mod en stærkere spiller.

6. runde er kl. 18.30 mandag aften. Her bliver det spændende og se om nogen indhenter den førende Thomas Klitgård. Der er dog meget at spille for for stort set alle, da der også er mange rating præmier i spil hele vejen ned i feltet

Program: Klik her     HUSK tirsdag er det 17.30 vi starter

Tabel: Klik her

Go' skakdag til alle

Per Madsen