19 februar 2014

Storsejr over Springeren


Kampen mod Springeren var vores sidste chance for at blande os i topstriden for alvor. Og vi fik hevet sæsonens største sejr i land. 6-2
På forhånd var vi favoritter på de to nederste brætter og underdogs på de to øverste. Som sædvanlig, fristes man til at sige. Det var derfor ikke den bedste start vi fik på opgøret, da først Søren og kort tid derefter Henrik spilede remis på bræt 7 og 8.

Kort tid efter igen, blev det remis på bræt to og tre. Altså 2-2 inden kaffetid.

Men så begyndte det at gå vores vej. Jeg selv vandt et godt parti over Viggo Bové, og Lars Pedersen fulgte godt op med en sejr kort tid efter. 4-2. Og det lignede mere. Carsten havde skaffet sig en merbonde, og Tihomir havde en meget uklar stilling. Men begge endte altså med at vinde. 6-2. Og sæsonens største sejr var hjemme.

Der er specielt to resultater jeg gerne vil fremhæve. Carstens sejr med sort over Springerens IM Attila Gergacz på bræt 1 er meget flot. Dernæst er Tihomirs sejr i dagens kamp et kandidat resultat. Flot. Tillykke begge to!

Med dagens resultater ligger vi på 2den pladsen i 1 division. Gruppens sidste resultat lod vente på sig M-E-G-E-T længe. Esbjerg vandt desværre igen og er dermed stadig 1½ points foran inden sidste runde. Det betyder at vi formodentlig skal ud og hente en sejr på 6-2 eller mere i den sidste kamp for at kunne rykke op. Svært, men ikke umuligt. Vi skal nok prøve.

Per Skjoldager