23 oktober 2018

Topskak i Evans!


I weekenden 27.-28. oktober oplever Vejle nogle af de største danske skaknavne, idet Evans spiller med i landets øverste skakrække for første gang i 37 år!

Der er besøg fra flere hold fra Århusområdet samt et par sjællandske, med flere stjerner på holdene.
Første runde på lørdag byder på opgør mellem Evans og Århus/Skolerne 1 med GM Jakob Vang Glud på 1.brættet, som for ikke så længe siden var på besøg i Vejle Bibliotek for at give simultan opvisning. To andre opgør vil være mellem Jetsmark 1 og Nordkalotten, hvor Jetsmarks bræt 1 og 2 er hhv IM Jesper Thybo, som er Europamester 2017 i U18 klassen og er en af Danmarks største talenter pt, og GM Allan Stig Rasmussen, tidligere landsholdsspiller. Nordkalotten kan prale af at have den svenske GM Jonny Hector på øverste bræt. Det tredje opgør på lørdag vil være mellem de forsvarende Danmarksmestre fra Skanderborg og det sjællandske hold BMS 1. Skanderborg har 2 unge talenter på øverste brætter, GM Mads Andersen samt IM Bjørn Ochsner Møller, regerende Danmarksmester.

Søndag vil ligeledes byde på 3 opgør: Evans møder Skanderborg, BMS 1 spiller mod Jetsmark 1 og Nordkalotten skal prøve kræfter med Århus/Skolerne 1.
Kampene starter lørdag kl 14 og søndag kl.10. Adressen er Hældagerskolen, Nørremarksvej 157, 7120 Vejle Ø

Der vil være livedækning af partierne, men tilskuerne er også meget velkomne!


Maxim Konstantinov