09 november 2015

Nyt godt resultat af Evans 1.


Hjemmekampen mod Herning i 1. division vil ikke blive husket for vores overdådige spil. Faktisk må vi nok være ærlige og sige at vi var lidt heldige.

Første sejr var Kim Skaanning der spillede et fint parti. Jeg husker ikke lige rækkefølgen af resten af vores points men Johnni Veng vandt ihvertfald på bræt 1 på tid. Hans modstander hævdede at der var noget galt med uret, men efterfølgende afprøvninger viste ikke noget unormalt. Tihomir vandt også. Jeg så ikke hvordan, men det var vistnok ikke spil til et mål. Pouelsteens gevinst kunne der heller ikke rigtig indvendes noget imod. Hans stod fint hele vejen.

Men dagens mirakel stod Lars Pedersen for. To isolerede dobbeltbønder + 1 isoleret bonde mod mostanderens 6 sunde bønder så slemt ud. Til gengæld havde han lidt kompensation i form af aktive officerer og løberpar. Men alligevel. Jeg troede ikke på det.Men miraklet indtraf og Lars fik et par skakker ind sammen med en fin kombi og så var det slut.

Slutresultatet er altså at vi vandt 5-3. Et halvt point over forventet score og dermed endnu en god præstation mod et godt hold. I næste kamp spiller vi ude mod SK 68, og det kan vise sig at være kampen om oprykningen.

Per Skjoldager